Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La fix 29 de ani de când la Timișoara îi începea sfârșitul, Nicolae Ceaușescu a înviat, duminică seara, în Casa Poporului. Partidul era acolo, in corpore, cu toți lingăii, aplaudacii și analfabeții, cu Emil Bobu și Suzana Gâdea, cu Savanta de renume mondial care a „disiminat” producții record de realizări la hectar, cu Telejurnalul din 88 („Țara e un șantier. În fiecare localitate e un șantier” - M. Oprișan), luptându-se cu agenturili străine care nu ne lasă să fim demni la noi în țară și cu străinii care poftesc la porumbul nostru. Toarășului i s-a organizat o reprimire omagială în colectiv.

„Azi sunt mai sentimentală decât în alte momente”, s-a înduioșat doamna V. Dăncilă în fața propriei aniversări, pe care a dedicat-o, cum altfel, „domnului Liviu Dragnea”, de la lumina căruia dumneaei se adapă: „Dle Liviu Dragnea, dacă dvs aveți puterea să mergeți mai departe în ciuda tuturor loviturilor, și noi trebuie să avem această forță”.

Pentru Marian Oprișan, dacă „trădezi PSD” înseamnă nici mai mult, nici mai puțin decât să „trădezi România”. La 29 de ani de la eroarea de la Revoluție, PSD a reușit să suprapună din nou Partidul peste țară: „Suntem Partidul românilor, Partidul poporului român”. Cu gura plină de patriotism supt de la gospodăria de partid, dl. Orișan a declamat socialist: „Suntem servitorii românilor!” Dacă cineva ar ateriza în România și ar vedea în ce viloaie stau servitorii, și-ar închipui probabil că suntem un neam de nababi.

Dar scopul reuniunii era altul. Sceneta organizată de dl. Dragnea nu era despre producția de porumb, ci despre Justiție.

În fața unei săli roșii, dl. Călin Popescu Tăriceanu a deschis discuția, explicând cum datorăm noi iertarea „miilor de familii” care au suferit din cauza condamnărilor nedrepte. „A venit momentul să iertăm și să ne unim”, ne-a propus un new deal fostul premier al acestei țări. Dl. Tăriceanu este sufocat de „rușinea” de a nu se fi luptat la timp cu abuzurile statului paralel și ne propune un „moment zero”. Dl. Marian Oprișan știe că aceste „mii de familii plâng”: „În România trebuie să iertăm. Singura șansă a țării să se dezvolte e să ne iubim ca cetățeni ai acestei țări. Cum putem face asta când mii de familii plâng?”

Integral pe RepublicaComentarii

Dragnea are pwla mare! Fute-n cwr pe orișicare!

18 decembrie 2018 8:46

Să nu îndrăzniți, asasinilor! CCR ar putea arunca în aer Justiția din România! Cod ROȘU! Dacă protocoalele vor fi declarate neconstituționale sau ilegale , efectul previzibil și urmărit va fi eliminarea din procese a probelor obținute cu aplicarea lor, dar și revizuirea hotărârilor pronunțate deja pe baza unor probe astfel obținute. Și nu este vorba numai despre dosare de corupție. Este vorba despre toate dosarele la care SRI a participat prin supraveghere tehnică la strângerea probelor. În primul rând, sunt foarte multe dosare DIICOT, care au presupus aceasta cooperare, deci discutăm despre trafic de droguri, persoane, clanuri mafiote, criminalitate cyber, terorism etc. Mare parte din ce a lucrat DIICOT cât timp protocoalele au existat, adică până în februarie 2016, va fi pus sub semnul întrebării și, posibil, desființat, deși nu a fost nimic ilegal. comisarul.

18 decembrie 2018 0:43

@Ecce poula Ha-ha, te ustură la arrianus, cretinache! Ecce Kurrupt este prea inteligent ca să-i înlegeți voi limbajul aluziv, prea cult și, pur și simplu, genial prin modul în care își formulează și-și armonizează ideile! Mereu la țintă!

17 decembrie 2018 20:15

Ecce poula!! Individul bolnav psihic (Ecce Krrupt etc) nu se lasa ! Vedea-te-as pe mana celor care vor scapa din inchisori pentru .......poponarii! O sa ajungi in faza terminala cu sfincterul tot ciuruit de n-o sa-ti mai poti tine kakatul in tine. Si asa esti un mare KAKAT!

17 decembrie 2018 17:24

"Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituţiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv şi mai ticălos discurs antidemocratic şi antieuropean de la aderarea României la UE", L. Orban.

17 decembrie 2018 11:35

@Mircea Draghici Bai pulifriciule, amnistia este IN PRIMUL RAND avantajoasa PDL-istilor si liberalilor care-s plini de dosare pt a fi "impulsionati" sa lupte contra PSD ! Apoi....chiar marele sasalau "scapa" de marea majoritate a ceea ce a...faptuit in folosul lui si a...numai a lui ! Ca...n-are urmasi ! Sictir tembelule !!!

17 decembrie 2018 10:50

Kuminecăturile Gemene Așa serios de ce să nu facem pe net o hartă cu adresele opoponarilor din opopoziție, a kuriștilor profesioniști și amatori dar și a idioților utili care se democrăcănează cu atâta convingere în public. Să știe euro-poponarii unde să vină și să bată la ușa din dos a majorității covârșitoare de 8,333 procente a românilor neprihăniți care ecce umezi la sfinkter și tânjește după ciordeala altfel.

17 decembrie 2018 10:08

Mircea Draghici Dragi "#rezist" sau "#vavedem" si altzii....Facetzi un Webside special pe Net si scrietzi si afisatzi hartzi cu poze ale domiciilor acelor PSD-isti ce au aplaudat ieri in Casa Poporului cand s-a cerut de la Tribuna sa se dea Gratzierea si Amnistia....Ca valul de hotzi, talhari si borfasi sa-i fure pe ei si familiile lor....ca au de unde !!!....Afisatzi aceste adrese la iesirile din puscarii...sau datzi-le in mana direct xeroxate....Violatorii eliberatzi sa le violeze pe nora lui Dragnea, pe nora lui Dancila, pe nora lui Tudorel Toader, pe fica-sa lui Iordache....De ce pe femeile tinere obisnuite din popor.?!?...cele lovite si jefuite in casa liftului...Sau pedofilii eliberatzi sa se duca la copiii celor de ieri ce au aplaudat pentru Gratziere si Amnistie....O sa le vina mai greu ca atzi vazut alde Badalau, Iordache si totzii altzii cu ce garduri babane si-au imprejmuit viloaiele....si mai au si pistol de 9mm Beretta la purtator....Dar dragi eliberatzi cu noua gratziere, merita sa actzionatzi la aceste adrese ca-s plini de bijuterii de aur, tablouri scumpe si valuta forte....

17 decembrie 2018 9:35

Ecce Kurrupt Evident Negrupuțiu a intrat cu totul în arianusul dicktatorului mult iubit altfel. A trecut la pariul disperat, faza terminală a repetentului bolnav care joacă totul sau nimic cu aceeași pereche strategică de popi KK... trist.

17 decembrie 2018 9:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.