Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier a preluat o formațiune înregistrată de trei simpatizanți, dintre care doi parteneri într-o firmă de avocatură. Anterior, Cioloș depusese o cerere de înregistrare a unui partid cu altă denumire, dar procedurile s-au prelungit din cauza unei contestații.

Dacian Cioloş a lansat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), formaţiune care a fost deja înregistrată la tribunal şi face parte din registrul partidelor politice. Cererea pentru Partidul Mişcarea România Împreună, care trenează în instanţă de mai bine de opt luni, va fi retrasă de la Tribunalul Bucureşti în zilele următoare.

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat lansarea partidului PLUS, toți cei care îşi doresc schimbare şi şi-au arătat susţinerea pentru Platforma Civică România Împreună fiind aşteptaţi să se înscrie. Cioloş a povestit că din martie 2018 a fost depusă cererea pentru înregistrarea Partidului Mişcarea România Împreună, dar aceasta tărăgănează, demersul fiind contestat. ”Au trecut opt luni de când noi ne organizăm pe teren şi acest dosar trenează în justiţie. Oameni care nu doresc ca noi să avem acest vehicul încearcă să împiedice, încearcă să facă să treneze acest proces de înregistrare. Dacă mergem în acest ritm, am concluzionat de prin septembrie că riscăm să nu fim în măsură să candidăm la alegerile de la sfârşitul lunii mai”, a spus Cioloş.

Integral pe România LiberăComentarii

Ecce Kurrupt Deci astfel a reușit tehnocrăcănatul să o ia de la zero franjurat. Tot înainte cu kuru Urinel Crăcănel Soroșel! Partenerii strategici care ți-au împrumutat vehiculul și s-au mutat de bună voie în portbagaj probabil se gândesc că la-u prins pe Soroș de picior...

16 decembrie 2018 17:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.