Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un tânăr de 27 de ani, din București, a fost reținut, după o urmărire în trafic, în municipiul Brașov, în urma cercetărilor fiind stabilit că bărbatul era băut și consumase și droguri, transmite corespondentul Mediafax.

Bărbatul care conducea mașina duminică dimineața, pe strada Avram Iancu, din municipiul Brașov, nu a oprit la semnalul polițiștilor, care au pornit în urmăriera lui, cu semnale acustice și luminoase în funcțiune.

După câțiva kilometri, tânărul a oprit în parcarea unui centru comercial și a încercat să se îndepărteze de mașină, dar a fost imobilizat și încătușat de polițiști.

Integral pe HotnewsComentarii

Ecce Analistul Tânărul purta un tricou cu inscripția "Fără Penali" în față iar pe spate avea logo #resist. Repeta ca un papagal drogat: sunt neprihănit, sunt neprihănit. A rezistat cât a rezistat dar până la urmă a intrat într-o stare vegetativă de șoc și s-a calmat. A fost încătușat fără probleme de oamenii Legii și dus la spital. Mercedesul pe care îl conducea avea deasemenea pe parbrizul din față un abțibild cu logo #rezist iar în CD player era Albumul lui Konchita Wurst, Rise like a Phoenix. Polițiștii deasemenea au găsit în mașină mai multe felii de cozonac ce aveau un miros ciudat, posibil cu miez de căcat psihoactiv făcut de un consumator de droguri de mare risc...

16 decembrie 2018 16:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.