Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update: Olanda controlează partida și s-a distanțat la cinci goluri, 13 - 8.

Update: Olanda conduce în debutul partidei, 6 - 3.

Știrea inițială

ROMÂNIA - OLANDA LIVE. Romania va da piept din nou cu Olanda la Campionatul Europen de handbal din Franta, de data aceasta insa intr-un meci cu medaliile pe masa, cele de bronz, finala mica urmand sa aiba loc in sala de la Paris-Bercy duminica, incepand cu ora 15.00.

ROMÂNIA - OLANDA LIVE. E un meci care poate reprezenta o revansa pentru noi, dupa esecul am putea spune categoric din debutul grupelor principale, un meci controlat categoric de fetele lui Helle Thomsen, care au castigat la 5 goluri diferenta, scor 29-24:

ROMÂNIA - OLANDA LIVE. Cele doua formatii vin dupa partide pierdute clar in semifinalele competitiei, Romania cu Rusia, campioana olimpica en-titre, scor 22-28, meci in care am luptat de la egal la egal doar in prima parte si in care s-a vazut clar lipsa Cristinei Neagu, in timp ce Olanda a fost invinsa clar de gazda Franta, scor 21-27.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.