Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis participă luni şi marţi, la Viena, la Forumul la nivel înalt Europa-Africa.
Luni, şeful statului va participa la dineul oficial oferit de cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, în onoarea şefilor de delegaţii.
Marţi va avea loc întâlnirea şefilor de stat şi de guvern în cadrul căreia preşedintele Iohannis va susţine o alocuţiune. Ulterior, şeful statului va participa la Forumul la nivel înalt Europa-Africa.

Potrivit comunicatului Administraţiei Prezidenţiale, forumul îşi propune să consolideze parteneriatul pe termen lung al Uniunii Europene cu continentul african şi va pune accent pe stimularea investiţiilor sustenabile, crearea locurilor de muncă şi pe avansarea cooperării în era digitală.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ecce Kurrupt Ulterior fomistul repetent se va cocoța în vârful bananierului primordial din grădina lui Konchita Wurst de unde va susține o alocuțiune pe tema neprihănirii, tema lui de suflet... foarte probabil cu accente și pe nevoia de educacație a celor care doresc să facă progrese sustenabile și să ajungă la nivele de la care practic nu se mai poate da înapoi și unde se discută strict numai subiecte și predicate în deplin acord din sfera de politică altfel...

16 decembrie 2018 16:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.