Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Banca Națională a României, prin purtătorul de cuvânt, Dan Suciu, respinge acuzațiile aduse de parlamentarul ALDE, Daniel Zamfir, în sensul că guvernatorul Mugur Isărescu ar fi recunoscut că băncile străine au ținut România în subdezvoltarea economică.

BNR îl sfătuieşte pe Daniel Zamfir, promotorul mai multor legi care lovesc puternic în băncile comerciale, să citească cu atenţie documentele oficiale, în loc să lecturez superficial articole de opinie.

Banca centrală face referire la textul redactorului şef al unei publicaţii economice, în baza căruia Zamfir a decis să îl cheme pe Mugur Isărescu la parlament pentru a explica de ce abia acum recunoaşte că băncile comerciale au ţinut România în stare de subdezvoltare.

Integral pe CapitalComentarii

Lingaul De citit poate citi si mai mult dar trebuie si sa inteleaga si cred ca deja se cere prea mult unui perlamentar !!

16 decembrie 2018 16:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.