Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cinci persoane, între care trei copii, au fost transportate cu ambulanţele, duminică dimineaţa, la spitalele din municipiul Sibiu, dintr-un bloc din Ocna Sibiului, unde au fost evacuaţi în total 60 de oameni, ca urmare a acumulării de monoxid de carbon în urma unei defecţiuni la centrala blocului, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Echipajele de la ISU au transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu doi copii cu vârstele de 2 şi 14 ani şi un adult, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Echipajul de la Ambulanţa Sibiu a adus o mamă împreună cu fetiţa ei de patru ani. Ambele sunt conştiente, stabile, a precizat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga.

Cele cinci persoane locuiau în acelaşi apartament, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu.

Pompierii au evacuat toţi cei 60 de locatari pentru siguranţă.

Iniţial s-a simţit miros de gaz, dar nu a existat pericol de explozie, potrivit Cristinei Criveanu.

La blocul din Ocna Sibiului s-au deplasat echipaje de la furnizorul de gaze şi Poliţie. Poliţiştii fac cercetări pentru a vedea circumstanţele producerii incidentului, pentru ca, în funcţie de rezultatele anchetei, să se realizeze încadrarea juridică a faptei, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.