Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liberalii fac tot ce le stă în putere pentru a convinge câți mai mulți parlamentari să le susțină moțiunea de cenzură. Ei susțin că mai au nevoie doar de 65 de voturi ca să dărâme Guvernul Dăncilă.

A venit rândul UDMR să fie curtat asiduu de PNL. După ce vineri, la Alba Iulia, liderul liberalilor, Ludovic Orban a încercat să atingă coarda sensibilă a UDMR, susţinând că electoratul acestora nu-I mai doreşte pe Liviu Dragnea şi în consecinţă ar trebui să voteze pentru moţiunea de cenzură, sâmbătă, a reluat subiectul dărâmării Guvernului Dăncilă.

Preşedintele PNL a susţinut că a studiat cu mare atenţie momentul în care să depună moţiunea de cenzură. El susţine că acum există tensiune în PSD şi, dacă nu ar fi apărut dosarul lui Tăriceanu, ”să îl ţină Dragnea în lesă”, ar fi putut ”rupe” voturi şi de la ALDE. “Acum e un moment în care există o stare de tensiune, de nemulţumire în cadrul partidului de guvernământ. Au fost tensiuni de-a lungul timpului şi între partidul de guvernământ şi ALDE.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.