Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România este rănită înaintea finalei mici cu Olanda, programată duminică, de la ora 15:00, după accidentarea Cristinei Neagu, dar şi adversara are probleme importante de lot. Jessy Kramer (pivot) şi Martine Smeets (extremă stânga) s-au accidentat în semifinala cu Franţa, astfel că selecţionata batavă va avea doar 15 jucătoare la meciul de bronz.

Cele două naţionale s-au întâlnit şi în grupa principală, în urmă cu o săptămână la Nancy, iar Olanda s-a impus atunci cu 29-24. Helle Thomsen, selecţionerul echipei adverse, nu desconsideră însă deloc România. Din contră: „România are o echipă o echipă grozavă. Cred că a jucat foarte bine cu Rusia pe parcursul multor minute. Va fi un meci dificil, mai ales că ambele echipe au avut un program încărcat. Ştim că România a avut mult de tras cu Rusia, la fel şi noi cu Franţa. Cred că va rezulta însă un joc bun în finala mică”.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.