Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Legea pensiilor pare o poveste fără sfârșit și nu se știe dacă va putea fi adoptată în forma promisă. Și asta pentru că UDMR a depus mai multe amendamente, pe care Guvernul trebuie acum să le ia în calcule, deși inițial anunțase că nu le poate susține.

Ei bine, acum se vor purta negocieri intense cu UDMR pentru că legea pensiilor este în pericol. Noul ministru al Muncii, Marius Budăi, a dorit să liniştească apele şi a transmis sâmbătă seara că totul va fi în regulă.

„Va fi ok, va fi totul bine, va fi vot final în plenul Camerei si vom trimite legea pentru promulgare. Discutiile cu UDMR le vom purta luni şi marti înainte de votul final”, a declarat Budăi, la România TV.

Integral pe CapitalComentarii

pedelistul ...liberal Absolut TOATE PENSIILE sa fie calculate numai in sistem contributiv !!! Oricum "specialii" , chiar daca nu mananca cu doua guri, in viata activa au salarii mult mai mari decat majoritatea, asa ca si pensiile lor vor fi mai mari !

16 decembrie 2018 12:34

Ecce Kurrupt Opoponarii din opopoziție ecce disperați, moțiunea ecce un fâs, cei doi miniștrii uitați în sala de așteptare a întârziatului mintal ecce o altă încercare penibilă de sabotare a țării. Acuma analiștii disperați strigă "Pensiile, muică!" la asta au fost reduși marii gânditori cu studii superioare care pe toate le știe mai bine ca pisdeii... Ce urmează oare să le ofere Ludovic Orban pensionarilor un litru de ulei și un kg de zahăr ca să-l voteze premier? Sau să o împingă pe doamna prim-ministru pe scările clădirii guvernului și după ce se rostogolește până jos să o întrebe: De ce ai colapsat fă, nu știi să mergi pe trepte pas cu pas?

16 decembrie 2018 11:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.