Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat sâmbătă că preşedintele social-democrat Liviu Dragnea va avea, în cadrul Consiliului Naţional organizat duminică, un mesaj „extrem de important” şi care va „crea foarte multe ecouri” . Acesta a avertizat, totodată, că toată lumea trebuie „să fie foarte atentă la acest mesaj”, aşteptat „în mod clar” de toţi simpatizanţii şi de electoratul social-democraţilor.

„Cel mai important lucru la acest Consiliu Naţional va fi mesajul către ţară, către români, pe care îl va transmite preşedintele partidului, Liviu Dragnea. Şi îi sfătuiesc pe toţi să fie foarte atenţi la acest mesaj, va crea foarte multe ecouri, va fi extrem de important. Şi, în primul rând, membrii noştri de partid, simpatizanţii şi electoratul nostru aşteaptă în mod clar acest mesaj”, a declarat Codrin Ştefănescu, vineri, pentru Agerpres.

Secretarul general al PSD a explicat cum va funcţiona Consiliul Naţional format din „parlamentari, senatori, deputaţi, miniştri, preşedinţii consiliilor judeţene, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, primarii marilor oraşe, câte trei primari din principalele comune din fiecare judeţ, liderul Ligii Aleşilor Locali judeţeni, europarlamentari, preşedinţi de organizaţii judeţene care nu sunt nici miniştri, nici parlamentari”.

Integral pe AdevărulComentarii

a lu` pigus Uite dom`le ...ce inseamna sa fi idiot ! Nu vrei din ...capu` la loc, in ruptu` ca...pului sa auzi ce zice "adversaru`"! Mari oameni, mari....caractere - nu ??? Alupigus baih...ciumeti !

16 decembrie 2018 12:30

Gicu Cu siguranta va face un apel catre toata tara sa fure toata lumea, ca sa nu se mai impotriveasca nimeni la legile de gratiere ptr infractori!!!

16 decembrie 2018 11:39

gica ,contra Ce va face trompeta coclita de la fundul lui Dragnea cand acesta va trebui sa se stearga la fund?Unii ca sa fie "publici" accepta si rolul mizerabil de hartie igienica !

16 decembrie 2018 8:59

ovi Capul ca Kurul , ne atentioneaza in legatura cu zicerile infractorului Dragnea. Ba limbricule stai la kurul lui Dragnea si linge, ...linge ba si mananca kakat mai departe poate asa iti creste inteligenta si parul.

16 decembrie 2018 6:46

Kuminecăturile Gemene Adică cine are capul în arianus să și-l scoată altfel degeaba are urechi că nu o să audă...

15 decembrie 2018 23:14

Ecce Kurrupt Fiți atenți la un detaliu important: Inamicul Public nr 1 vorbește românește. Pe de altă parte, mesajul de Crăcăciun al lui Konchita Werner Wurst din vârful bananierului primordial va fi altfel: "Neprihănire, neprihănire, neprihănire. Kurrupția ecce dăruitoare de viață veșnică, trăiască Inchiziția, moarte infractorilor penali etc" beșinile ce vor ieși pe euro-sfinkterul repetentului ecce aceeași cacofonie care deși nu trebuie tradusă, ecce de fapt pe limba căcănarilor care a intrat ilegal în țară pe ușa din dos cu acte false.

15 decembrie 2018 21:51

Codrin cap de pula ma-ta sa fie atent cu tine boule la mesajul infactorului Dragnea si eu il bag in pizda la ma-sa tot cu mesajul lui..

15 decembrie 2018 14:25

Mircea Draghici Ce dracu mesaj important mai are asta, tradatorul Dragnea pentru tzara si romani...El ce a vandut totul UDMR-ului pana acum ....Doar sa ne spuna ca sa ne tzinem copiii isi tinerii inchisi prin case ca da Gratzierea si Amnistia si un val de borfasi, violatori, talhari, coruptzi vor fi eliberatzi din puscarii (inclusiv el)....Sau, dobitocul, sa ne pregateasca de noi sanctziuni de la Uniunea Europeana ca PSD+ALDE-ismul nu respecta Statul de Drept (si pe perioada 2021-2027 nu vom mai primi fonduri europene si subventzii agricole....) ....sau mai rau, ca ne scoate din Uniunea Europeana si alipeste intereselor Rusiei si Turciei...De la Idiotul asta si Clanul lui Mafiot Teleormanean din fruntea PSD nu te potzi astepta la nimic bun....

15 decembrie 2018 13:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.