Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un tramvai a deraiat în Lisabona, în timp ce vehiculul ar fi circulat la viteză maximă pe o stradă din capitala portugheză. Zeci de persoane au fost rănite, iar unele victime au rămas prinse în fiare, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.

În imagini apărute pe reţelele de socializare, se observă cum cabina de lemn a tramvaiului s-a răsturnat, după ce s-ar fi lovit de colţul unui imobil de pe străzi înguste în cartierul Lapa din capitala Portugaliei.

Totul s-ar fi petrecut vineri, la ora locală 18.00 (20.00, ora României).

Dintre cei 28 de răniţi, zece au fost descarceraţi de salvatorii trimişi la faţa locului, potrivit unui bilanţ prezentat de pompierii din capitala portugheză.

”Am văzut tramvaiul mergând cu viteză maximă. Vatmanul părea panicat, iar tramvaiul a deraiat când a intrat într-un viraj”, a povestit un martor la un post de televiziune local.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.