Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vlad Olteanu (22 de ani) nu va mai continua la Dinamo începând din iarnă, a anunţat Mircea Rednic, cel care a dezvăluit că echipa din Ştefan cel Mare e obligată să facă cel puţin patru sau cinci mutări în perioada de mercato din ianuarie.


Anunţul privind debarcarea lui Olteanu a venit de la "Puriu" în timpul conferinţei de presă de dinaintea meciului cu Universitatea Craiova: "E normal ca atunci când nu ai rezultate să fii criticat, dar apar informaţii false, care nu sunt verificate, legate de situaţia unor jucători, mă refer la faptul că fiica mea ar avea contracte semnate cu jucătorii care sunt acum la Dinamo. Fata mea are semnat doar cu Olteanu, care în iarnă va pleca. Niciun alt jucător nu are contract cu fiica mea", a spus Rednic despre jucătorul care a evoluat ultima dată cu Astra (1-2) şi pe care nu l-a trimis niciodată pe teren în mandatul său, ţinându-l pe bancă în doar trei meciuri. 2020 e anul în care expiră înţelegerea dintre Dinamo şi Olteanu.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.