Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a afirmat vineri, la Alba Iulia, că în opinia sa, în cazul căderii Guvernului, cea mai bună soluţie ar reprezenta-o alegerile anticipate, dat fiind faptul că, a susţinut acesta, opţiunile politice s-au modificat "dramatic" faţă de decembrie 2016.

"Obiectivul nostru fundamental este să dărâmăm acest guvern (prin moţiune de cenzură - n.r.). Orice formulă de guvernare care se va forma, evident că vom susţine cea mai bună formulă care este din punctul nostru de vedere şi care, evident, poată să beneficieze de sprijinul unei majorităţi parlamentare. ", a declarat liderul PNL

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

v Este drept ca esti instabil psihic, dupa declaratiile contradictorii recente, dar "nu-ti fie frica" sigur vei cistiga alegerile si tot vei deveni PM.

16 decembrie 2018 0:01

Lute Mai hahalera idioata ,nu mai incerca sa convingi lumea ca esti prost ,pai nu ai spus tu acum doua zile ,ca esti candidatul la prim ministru !!??De aia e lumea oripilata ca nu vede o alternativa serioasa ci numai parsute si tampi !!

15 decembrie 2018 14:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.