Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentul din Germania a aprobat opţiunea alegerii unui al treilea gen în documente oficiale pentru persoanele ''intersex'' care nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie, şi s-ar putea naşte cu o anatomie sexuală atipică, relatează Reuters.

Guvernul german a votat în august pentru introducerea unei a trei categorii, ''divers'', pe lângă masculin şi feminin, în certificatele de naştere şi în alte documente.

Integral pe România LiberăComentarii

Kuminecăturile Gemene Ecce Normal. În sfârșit a fost înființat orificial Al Treilea Reich. Acolo va fi spațiul vital al femeilor care se nasc cu două arianusuri precum și al bărbaților care se nasc cu cârnațul băgat în arianus. Konchita Wurst ecce mascota noului district care precum Vaticacanul va avea deasemenea constituția de stat în stat. Fiecare stat European va trebui să facă eventual acest pas altfel va fi sancționat extrem de dur pentru nerespectarea celei mai de preț euro valori: Duru duru duru duru, nu e pizdă ca și curu.

15 decembrie 2018 0:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.