Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, afirmă că, duminică, la Consiliul Naţional al social-democraţilor, preşedintele partidului, Liviu Dragnea, va transmite "un mesaj extrem de important, care va crea foarte multe ecouri".

"Cel mai important lucru la acest Consiliu Naţional va fi mesajul către ţară, către români, pe care îl va transmite preşedintele partidului, Liviu Dragnea. Şi îi sfătuiesc pe toţi să fie foarte atenţi la acest mesaj, va crea foarte multe ecouri, va fi extrem de important. Şi, în primul rând, membrii noştri de partid, simpatizanţii şi electoratul nostru aşteaptă în mod clar acest mesaj", a declarat Codrin Ştefănescu, vineri, pentru AGERPRES.

Integral pe HotnewsComentarii

haznaua3 futute-n gură moș roată așa te-a învățat cuza, să mănânci căcatul hoților?

15 decembrie 2018 18:39

Shorich Sa-si aminteasca toate scroafele uracate in copac ce a patit cel mai iubit porc al poporului de Craciun. Amnistia si gratierea ii vor rupe in cur cu adevarat, ma rau ca pe bulangiul postac inamorat de Konchita Wurst.

15 decembrie 2018 16:58

Ecce Kurrupt Franjurii multicolori de la arianusul kuriștilor profesioniști deja simte perturbații anticipate în rețeaua căcănarilor de pretutindeni. Suspansul generează variate speculații dar unda de șoc se pare că vine de la spaima întrebucerilor: Ecce posibil ca Inamicul Public nr 1 să tragă apa?

15 decembrie 2018 14:34

teicansorinmi Va starni un mare ecou in hazna !

15 decembrie 2018 11:17

agentul agenturilor Urrrrrrrrrraaaaaaaa...!!! Rupe-le tartita baih !!!

15 decembrie 2018 11:13

Mircea Draghici Ce dracu mesaj important mai are asta, tradatorul Dragnea pentru tzara si romani...El ce a vandut totul UDMR-ului pana acum ....Doar sa ne spuna ca sa ne tzinem copiii isi tinerii inchisi prin case ca da Gratzierea si Amnistia si un val de borfasi, violatori, talhari, coruptzi vor fi eliberatzi din puscarii (inclusiv el)....Sau, dobitocul, sa ne pregateasca de noi sanctziuni de la Uniunea Europeana ca PSD+ALDE-ismul nu respecta Statul de Drept (si pe perioada 2021-2027 nu vom mai primi fonduri europene si subventzii agricole....) ....sau mai rau, ca ne scoate din Uniunea Europeana si alipeste intereselor Rusiei si Turciei...De la Idiotul asta si Clanul lui Mafiot Teleormanean din fruntea PSD nu te potzi astepta la nimic bun....

15 decembrie 2018 10:54

MOS ION ROATA I. Domnule STEFANESCU! Sigur, etapa prin care trece Romania din punctul de vedere al abuzurilor inimaginabile petrecute in timp, in derularea actului de justitie(dosare fabricate la comanda politica in vederea realizarii unor epurari politice comandate de gruparea de tip mafiot care a pus mana pe justitie, sustinute de imixtiunea serviciilor in actul de justiei prin intermediul celebrelor protocoale) necesita din plin astfel de mesaje precum si asumarea de catre guvernanti(in fapt de statul roman, pentru ca statul roman este principalul vinovat pentru situatia creata) a emiterii de urgenta a unei legi a amnistiei si gratierii! Insa asta nu reprezinta nimic pentru cetateanul roman de rand abuzat, hartui si haituit de gruparea de tip mafiot despre care am vorbit anterior. ESTE NECESARA ADOPTAREA CU MAXIMA CELERITATE a UNEI LEGISLATII care sa scoata in afara legii aceste protocoale si efectele lor.

14 decembrie 2018 21:50

MOS ION ROATA II. Va putem prezenta cazuri in care sunt folosite convorbiri telefonice inregistrate in baza protocoalelor care apartin unor interlocutori complet necunoscuti pentru cetateanul roman de rand haituit si hartuit. Cu toate ca s-a solicitat la toate instantele ca acesti interlocutori sa fie adusi in fata instantelor pentru a se demonstra ca nu au nicio legatura cu persoanele inculpate, cererile todeauna au fost respinse de instantele care actioneaza in baza ... acelorasi protocoale. Este cert ca si cererile de indepartare a convorbirilor in baza DECIZIILOR CCR au fost respinse si nevinovatii sunt in continuare ... condamnati, haituiti, hartuiti si abuzati de „prieteniile” bazate pe protocoale! ACEASTA TREBUIE SA CONSTITUIE URGENTA ZERO PENTRU STATUL ROMAN, PENTRU GUVERNUL ROMANIEI, iar ACEASTA LEGISLATIE, impreuna cu amnistia si gratierea, TREBUIE ADOPTATA CU MAXIMA CELERITATE! Altfel : PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

14 decembrie 2018 21:49

Lute E clar mesajul,Irinuca e gravida si o cere de nevasta !!iar mesajul se continua cu invitatia la nunta a tuturor !!

14 decembrie 2018 21:09

dana Ba dar dobitoc mai esti, pai cine se mai uita in gura stirba a lui dracnea, poate irinuca , desi nu cred , ii trebuie si ei un tinerel.

14 decembrie 2018 20:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.