Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a primit vineri de la Patriarhul Daniel o machetă din cristal a catedralei Mânturii Neamului, "ca semn de preţuire şi recunoştinţă pentru tot sprijinul acordat Bisericii". Numai în acest an, Primăria Capitalei a dat 45 de milioane de lei pentru catedrală, iar Gabriela Firea spune că era firesc ca Municipalitatea să aibă o contribuţie financiară şi nu consideră că este o cheltuială.

Vineri, Patriarhul Daniel i-a oferit Gabrielei Firea o machetă de cristal a Catedralei Naţionale, "ca semn de preţuire şi recunoştinţă pentru tot sprijinul acordat Bisericii până în prezent, în special la organizarea evenimentului sfinţirii catedralei", scrie Basilica.


Comentarii

Vasile Mircescu Pai si din cauza asta la Maternitatea Giulesti s-au infectat 41 de bebelusi cu bacteria Stafilococul Auriu....pentru subfinantzarea sistemului sanitar bucurestean, fondurile fiind transferate in favoarea Bisericii Ortodoxe Romane....Cat de rusinos poate fi pentru o tzara ca singurul spital nou in curs de construire sa se faca doar de o Organizatzie NeGuvernamentala din sponsorizari private...iar Statul Criminal si PGC cheltuie banii aiurea...(pe un Referendum inutil si idiot de exemlu...)

15 decembrie 2018 11:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.