Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Una dintre victimele rănite în atacul de la Strasbourg, care se afla de marţi seara în stare critică, a decedat vineri, numărul persoanelor ucise ajungând la patru, a anunţat parchetul din Paris, relatează AFP.

Două persoane au murit marţi seara în timpul atacului comis în zona Târgului de Crăciun de la Strasbourg de Cherif Chekkat, un delincvent radicalizat, în vârstă de 29 de ani, ucis de poliţie după două zile în care a fost intens căutat. O a treia persoană a decedat joi, iar una dintre victime rămâne în moarte cerebrală.

Integral pe Digi24Comentarii

Oltean Propun ca actuala clasa conducatoare sa fie de acord cu aducerea infractorilor (pardon, a imigrantilor) in Romania. Vrem si noi Craciun islamist ca la Strasboug, ca sa nu ne mai plictisim numai cu colinde si cozonaci.

15 decembrie 2018 7:16

Dacian Romanian Technokratzian Pizdoş Important e sa combatem "Violenta Domestica" cf. "Conventiei de la Istambul" si sa nu-i "discriminam" pe EURO-bulangii LGBT-ORL, ca babuinii "migranti" sa se poata desfasura în voie pe "piata muncii"! Cu respect, DRTP

14 decembrie 2018 22:31

#REZIST! Vrem o "tara" ca afara - hai sa importam si noi EURO-babuini cu Pactu' ONU, sa ne integram odata în Spirala ce duce în EURO-Absolut si sa ne apropiem de "Nucleu' Dur" (de capu'la "europa", n.n.)!

14 decembrie 2018 22:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.