Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, că încearcă mobilizarea a cât mai mulţi parlamentari care să voteze dwmiterea Guvernului Dăncilă şi că mai mult de 85% din populaţia României „nu-l mai suportă pe Dragnea“.

„Eu nu cred că votanţii UDMR-ului şi-l mai doresc pe Dragnea (..), dimpotrivă, sunt convins că nu îl mai suportă, exact cum probabil mai mult de 85-90% din populaţia României nu îl mai suportă pe Dragnea şi ar vrea să pună punct acestui regim nenorocit care face un rău imens României. Eu mă aştept ca parlamentarii UDMR să acţioneze în conformitate cu voinţa şi cu interesele cetăţenilor care i-au trimis în Parlament“, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia.

Integral pe AdevărulComentarii

v Credeam ca Orban este un "politician bun", dar m-am inselat. Poate s-a prostit total intre timp, nu stiu. Orbane, daca 85-90% dintre alegatori nu-l mai vor pe Dragnea o sa guvernati "sigur". Cred ca "trebuie" sa te pregatesti ca Ghiolbanis te va numi PM

15 decembrie 2018 17:11

pedelistul ...liberal E...corect, daca se aplica la..."labaralii" orbetelui

15 decembrie 2018 11:15

emil Ce stimulente ia orbetele asta de emite numai imbecilitati?

15 decembrie 2018 10:22

victor Acest personaj sinistru care nu stie sa faca absolut nimic.

15 decembrie 2018 9:21

Ecce Kurrupt Opoponarul pe invers a cuvântat. Dicktatura s-a terminat. Românii s-au săturat. Konchita Wurst s-a căcat și a zburat. Rămas bun nu și-a luat. Bocancul drept nu a iertat arianusul franjurat al repetentului de căcat.

14 decembrie 2018 20:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.