Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Ion Cristoiu este convins că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă nu va trece, însă afirmă că acest lucru nu este neapărat o veste bună pentru PSD.

”Din nefericire, moțiunea nu va trece. Spun asta pentru că actuala coaliție nu mai are suflu. Ei nu mai au nu doar suflu parlamentar, dacă acum ar veni să dea amnistia și dacă se iese în stradă, să dea mandatul. Eu așa aș face. Să se spele pe cap. În felul acesta, bătrânul Brătianu se retrăgea din când în când de la putere dinadins. Dacă PSD ar intra în opoziție s-ar împrospăta, ar scăpa și de Dragnea, și-ar recăpăta suflul” a spus Ion Cristoiu la ”100 de minute”.Mai mulţi reprezentanţi ai partidelor din opoziţie au depus, vineri, moţiunea de cenzură „Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!”.


Comentarii

Kuminecăturile Gemene Da, bine că avortonul pe care îl leagănă în brațe opoponarii din opopoziție are suflu și puls sănătos nu glumă. Adică cum, ce se screme să facă acuma sfinkterul dilatat al lui Konchita Werner Wurst ecce doar un căcat premeditat care va fertiliza vița de vie ce va da roade toamna sezonului viitor?! apoi urmează adevărata petrecere a întârziaților mintal... Așa o fi dar poate un pic mai pe invers... Analistul nu crede că dacă se ajunge în stradă în sezonul ăsta, ecce posibil ca mulțimea să îi tragă un șut în arianus dicktatorului mult iubit altfel precum ecce cealaltă tradiție a noastră de Crăcăciun? Punem un pariu?

14 decembrie 2018 19:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.