Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat vineri, pentru News.ro, că a solicitat ca la şedinţa de duminică a CEx să fie clarifictă „această treabă cu amnistia şi graţierea”, spunând că va avea loc un vot.

“Am solicitat ca la următorul CEx să clarificăm această treabă cu amnistia şi graţierea. CExN va fi duminică şi o să discutăm, vom supune la vot. A fost propunerea mea, eu am solicitat. Ar trebui să fie pusă pe ordinea de zi, eu am discutat cu domnul Codrin Ştefănescu, secretarul general, să pună această propunere a mea pe ordinea de zi. E vorba de ordonanţă, categoric, nu lege, pentru că legea durează foarte mult.

Integral pe G4media.roComentarii

Mircea Draghici Tradatorul Dragnea a vandut totul UDMR-ului pana acum din interesul romanesc....Sa ne spunetzi ca sa ne tzinem copiii isi tinerii inchisi prin case ca datzi Gratzierea si Amnistia si un val de borfasi, violatori, talhari, coruptzi vor fi eliberatzi din puscarii (inclusiv Dragnea, Valcov, Mitraliera, Clanul Cosma si altzi PSD-isti)....Dobitocul de Dragnea, sa ne pregateasca de noi sanctziuni de la Uniunea Europeana ca PSD+ALDE-ismul nu respecta Statul de Drept (si pe perioada 2021-2027 nu vom mai primi fonduri europene si subventzii agricole....) ....sau mai rau, ca ne scoatetzi din Uniunea Europeana si Romania se alipeste intereselor Rusiei si Turciei...De la Idiotul asta de Dragnea si Clanul lui Mafiot Teleormanean din fruntea PSD nu te potzi astepta la nimic bun....

15 decembrie 2018 12:08

MOS ION ROATA I. Domnule TUDORACHE! Sigur, etapa prin care trece Romania din punctul de vedere al abuzurilor inimaginabile petrecute in timp, in derularea actului de justitie(dosare fabricate la comanda politica in vederea realizarii unor epurari politice comandate de gruparea de tip mafiot care a pus mana pe justitie, sustinute de imixtiunea serviciilor in actul de justiei prin intermediul celebrelor protocoale) necesita din plin asumarea de catre guvernanti(in fapt de statul roman, pentru ca statul roman este principalul vinovat pentru situatia creata) a emiterii de urgenta a unei legi a amnistiei si gratierii! Insa asta nu reprezinta nimic pentru cetateanul roman de rand abuzat, hartui si haituit de gruparea de tip mafiot despre care am vorbit anterior. ESTE NECESARA ADOPTAREA CU MAXIMA CELERITATE a UNEI LEGISLATII care sa scoata in afara legii aceste protocoale si efectele lor.

14 decembrie 2018 20:57

MOS ION ROATA II. Va putem prezenta cazuri in care sunt folosite convorbiri telefonice inregistrate in baza protocoalelor care apartin unor interlocutori complet necunoscuti pentru cetateanul roman de rand haituit si hartuit. Cu toate ca s-a solicitat la toate instantele ca acesti interlocutori sa fie adusi in fata instantelor pentru a se demonstra ca nu au nicio legatura cu persoanele inculpate, cererile todeauna au fost respinse de instantele care actioneaza in baza ... acelorasi protocoale. Este cert ca si cererile de indepartare a convorbirilor in baza DECIZIILOR CCR au fost respinse si nevinovatii sunt in continuare ... condamnati, haituiti, hartuiti si abuzati de „prieteniile” bazate pe protocoale! ACEASTA TREBUIE SA CONSTITUIE URGENTA ZERO PENTRU STATUL ROMAN, PENTRU GUVERNUL ROMANIEI, iar ACEASTA LEGISLATIE, impreuna cu amnistia si gratierea, TREBUIE ADOPTATA CU MAXIMA CELERITATE! Altfel : PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

14 decembrie 2018 20:56

dan Daca vreti sa faceti din Bucuresti un Paris si Budapesta la un loc,dati amnistierea si gratierea. Va dati foc la valize.Si asa sunteti cu chibritul la cur.

14 decembrie 2018 20:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.