Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri la Alba Iulia că negocierile cu UDMR continuă și a făcut un apel la adresa parlamentarilor maghiari, prin care le-a cerut să voteze în conformitate cu voința celor care i-au trimis în Parlament. Orban a confirmat totodată că propunerea de premier a PNL este chiar el.

Integral pe G4media.roComentarii

Pute Ce rost are schimbarea unei idioate cu un idiot,ce sa faci tu mai baiete ca tu nu ai facut toata viata nimic,esti o nulitate !!

14 decembrie 2018 20:21

Ecce Kurrupt Încercarea moarte n-are, primește viață veșnică cine încearcă. Se pare că procentul majorității covârșitoare care vrea să aibă franjuri multicolori la gaura kurcubeului a crescut la 95 la sută. Acuma ecce momentul să ne scremem cu toții, opoponari din opopoziție uniți facem treaba până la capăt! Konchita Werner Wurst va fi mândră de noi precum și noi ne mândrim cu ea! Rușine Inamicului Public nr 1! Ajunge!

14 decembrie 2018 18:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.