Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Schiorii care ajung în weekend în Poiană vor putea schia pe toate pârtiile de pe domeniul schiabil nu doar pe şase, ca până acum, a anunţat vineri într-o conferinţă de presă purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

''Stratul de zăpadă măsoară pe pârtii între 40 şi 80 de cm, iar condiţiile de schiat sunt foarte bune. În ceea ce priveşte transportul pe cablu, funcţionează telecabina Kanzel, telegondola, telescaunele şi teleschiurile. De sâmbătă va funcţiona şi telecabina Capra Neagră'', a precizat Toarcea.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul THE SNOW 3/9 GOD JESUS 3/9; SNOW 4/9 MARY 4, JESUS 9, Christ 9; THE Snow 17 TISHBITE 17; The SNOW 15 ELIJAH 15; The snow 14 Elijah Tishbite 14; Snow 4/8 Mary 4, Tishbite 8; S.NOW. S-South, NOW. The south now. "Sudul acum" deoarece în Casa Raiului în care stau sunt create din litere bizantine albe Crucea, Laudele Duhului Sfânt și ale Părintelui Ceresc pe tavanul negru din structură de plăci de polistiren din dormitor și numele Sfinților Prooroci Enoh, Elisei și Ilie în formă de triunghi pe tavanul negru de rigips din bucătărie. Acestea sunt scrise practic sub tavane, de aceea definiția sună astfel.

15 decembrie 2018 23:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.