Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel mai probabil, Curtea Constituțională a României va semna certificatul de deces al Cooperativei de Poliție Politică SRI-DNA. În favoarea acestei ipoteze nu pledează nu doar informațiile care răzbat, dar și hărnicia panicată cu care plutonierii de presă, arma Deontologie, atacă CCR și perspectiva acestei decizii previzibile. Îi înțeleg: rămân orfani și fără solde!

Conceperea acestui monstru, acestei mașinării de tocat vieți, a avut loc la sfârșitul lunii februarie 2005, în momentul emiterii Hotărârii C.S.A.T. nr.17/2005, privind combaterea corupției, fraudei și spălării banilor. Hotărârea „a integrat problema corupției și combaterea ei în structura strategiei de securitate națională, ca factor de risc, respectiv de securitate națională”. În 28.02.2005, data emiterii Hotărârii, se punea la cale un lung șir de nelegiuiri criminale împotriva a mii de oameni care au fost vânați, hăituiți, distruși și unii chiar omorâți, fără putința de apărare pe care Constituția României o promite ferm cetățenilor.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Evidența ecce în miezul cozonacului cu căcat pe care l-ai mâncat. A sosit timpul să te gândești la lovituri de curea peste buci, fomist repetent...

14 decembrie 2018 17:16

Ecce Kurrupt Să nu zică vreun neprihănit că fac împrăștiat pe toți jurnaliștii, iată dovada că fac numai pe majoritatea covârșitoare de analiști repetenți care are diarie verbală și își intitulează fiecare articol "Tot înainte cu kuru!"... evident și pe cei care se autostimulează la sfinkter cu articolele respective făcute sul, grup neprihănit organizat care include kuriști profesioniști și amatori, șobolani de căcat, idioți democrăcănați utili precum și variați opoponari din opopoziție și bineînțeles nu în ultimul rând mascota dicktatorului lor mult iubit altfel care ecce de fapt invitatul de onoare la ședința de administrare a injecției letale să ia loc pe șezlongul cu brațele deschise din capul mesei.

14 decembrie 2018 16:57

Evidenta Ca deobicei CURea gandeste cu ce are mai valoros.

14 decembrie 2018 16:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.