Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Board-ul Renault nu a luat în considerare înlocuirea directorului general Carlos Ghosn la şedinţa care a avut loc joi, a afirmat preşedintele interimar Philippe Lagayette într-un comunicat emis de producătorul auto francez, transmite Reuters.

Lagayette "respinge zvonurile din presă privind divergenţele în rândul membrilor Consiliului de Administraţie", se arată în comunicatul Renault, în care se precizează că Board-ul "nu a luat în considerare potenţiala succesiune a domnului Carlos Ghosn".

Joi, surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul au declarat pentru Reuters că Executivul francez caută candidaţi pentru a-l înlocui pe Carlos Ghosn din funcţia de director general al Renault, în condiţiile în care membrii Consiliului de Administraţie au început să-şi exprime dubiile privind păstrarea postului.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.