Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă și reprezentanți ai opoziției parlamentare au avut o întâlnire, vineri, la Guvern. Liderii USR au discutat la Guvern cu Viorica Dancilă și cu ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Întâlnirea a fost solicitată de reprezentanții USR, care au dorit să discute de modificările la Codul penal și Codul de procedură penală, în condițiile în care premierul a anunțat că se ia în calcul adoptarea unei ordonanțe privind codurile. Documentul ar urmă să conțină doar prevederile declarate constituționale de CCR.

Integral pe Digi24Comentarii

victor Aproape ca nu inteleg nimic.Se face frate cu dracu? Nici-o sansa. Nu vor respecta nimic dintr-o eventuala intelegere. Ei nu stiu decat sa nu fie de acord cu nimic ce face psd pe care il confunda cu Dragnea.Pentru ei gandeste altcineva.Nu doresc decat sa-l vada pe Dragnea la puscarie. De ce? Cred ca nici ei nu stiu pre bine.Dragnea are aceste procese pentru nimicuri. Primul proces este pur politic iar al doilea este o gaselnita.(o fi dat si el vreun telefon).

15 decembrie 2018 9:11

v Ma mir ca cei de la USR au avut un vocabular civilizat. Ma asteptam sa fie unul asemanator al restului de membrii ai USR, cum ar fi Chichirau. Ei sint "arma" lui Ghiolbanis care o pune la inaintare, ca nu cumva sa se schimba actuala justitie, care functineaza "foarte bine" (politic)

14 decembrie 2018 15:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.