Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, spune că nu a fost invitat să susțină punctul de vedere al Guvernului la ședința Curții Constituționale din 19 decembrie, când va fi discutată sesizarea Cabinetului Dăncilă, care invocă "blocajul" pe care l-a creat președintele Klaus Iohannis prin neluarea deciziei de numire a miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării.

"Nu am primit o astfel de solicitare până în momentul de față. Dacă voi fi solicitat, voi da curs și voi reprezenta Guvernul, dacă nu, va merge altcineva", a declarat, vineri, Tudorel Toader.

Cererea de soluționare a conflictului juridic de natură constituțională între președinte și prim-ministru va fi dezbătută de Curtea Constituțională în 19 decembrie, când părțile își vor susține punctele de vedere.

Cererea a fost formulată de premierul Viorica Dăncilă. Ea spunea că a sesizat Curtea Constituțională pentru a soluționa "blocajul" pe care l-a creat președintele Klaus Iohannis prin neluarea deciziei de numire a miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării.

Integral pe HotnewsComentarii

v D-na Dancila, de ce va "grabiti" asa tare, nu a trcut nici un an de cind ati facut propunerea, apoi urmeaza sa inteleaga Ghiolbanis solicitarea, iar apoi va decide.

14 decembrie 2018 15:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.