Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O navetă a Virgin Galactic a zburat joi în spaţiu şi a revenit în siguranţă pe Pământ, în deşertul californian, după ani de zile de teste pentru a realiza primul zbor comercial cu echipaj la bord al SUA după închiderea programului de transport spaţial al NASA în 2011, transmite Reuters.

Testul de zbor deschide era călătoriilor spaţiale civile, care ar putea începe cel mai devreme anul viitor. Virgin Galactic, companie a miliardarului Richard Branson, concurează cu companii precum Blue Origin, deţinută de fondatorul Amazon.com, Jeff Bezos, pentru a fi prima companie care oferă zboruri suborbitale pentru turiştii care vor plăti o astfel de călătorie.

Integral pe AdevărulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul COSMOSUL 8 DUMNEZEU 8; COSMOSUL 12 HRISTOS 12; COSMOSUL 8 TIȘBITUL 8; Cosmos 7 Hristos 7; C.OS.MOSUL. C-Creier, OS-Soare, MOSUL-Somnul. Somnul Creierului-Soare.

14 decembrie 2018 21:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.