Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dragoş Pătraru, realizatorul „Starea Naţiei“, le atrage atenţia fanilor emisiunii să nu se lase păcăliţi de cei care fură programul şi îl încarcă pe YouTube.

Dragoş Pătraru îi avertizează pe telespectatori că există mai multe canale de YouTube care fac streaming live ilegal cu emisiunea „Starea Naţiei“, difuzată de Prima TV de luni până joi, de la ora 22.30. Realizatorul subliniază că în ciuda cererilor repetate către platforma online echipa nu a putut rezolva această problemă, iar cei care le fură produsul fac sute de mii de vizualizări. „Unele dintre aceste canale par înţelese cu YouTube, pentru că pur şi simplu cei de la YouTube, oricâte cereri am face, nu vor să le închidă. Ba, am avut surpriza să ne fie închis nouă temporar un cont, pentru că am raportat un canal care fura produsul nostru. Pentru că despre asta este vorba. Furt ordinar, făcut de nişte hoţi mizerabili. Ca să ştiţi, când vă uitaţi la SN pe YouTube, seara, în direct, participaţi cumva la ciordeala asta. Adică, să nu trăiţi cu impresia că ne ajutaţi pe noi, asta voiam să vă spun. Că mai întâlnesc oameni care îmi spun: «vai, domnule, de cinci ani, în fiecare seară vă văd în direct, pe YouTube». Mulţumim, dar noi nu punem emisiunea în direct acolo. N-am pus-o niciodată. Noi luăm bani pentru câţi oameni se uită la noi la televizor“, a scris Pătraru pe Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

Sf.X Hei, gramatica, mă @Sf.X penis cu ochi de broască râioasă! Mânca-i-ai haia a lu mumă-ta umplută cu penisu lu Pătraru! Fire-ai a dracuului de molușcă împăiată, cu mă-ta, cu tată-o și cu toate neamurile tale până la a zecea spiță, Bă, oaie cu șoric și cu minte de găină hodăielnică etc., etc. Sper că n-ai nimic împotrivă, da? Succes!

14 decembrie 2018 13:31

@Sf.X Un jeg ordinar s-a trezit sa comenteze ! Muri-ti-ar famiglia, jegule!

14 decembrie 2018 12:02

Sf.X Ai dreptate, Pătrarule, mare dreptate: jegurile postează pe you tube jegurile produse de tine - să le fie rușine!

14 decembrie 2018 11:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.