Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a adus acuze grave lui Klaus Iohannis, cu privire la remanierea miniștrilor.

Invitat în platoul emisiunii ”Punctul de întânire”, Codrin Ștefănescu a afirmat că președintele Iohannis sfidează întreaga țară.

”Țara vede în felul următor: Iohannis continuă să blocheze nu Guvernul României, nu coaliția, ci România în sine. Românii își pun niște întrebări: Dom'le, am înțeles, ai refuzat doi miniștri, ai refuzat pe Laufer și Lia Olguța Vasilescu, care a fost Ministrul Muncii și a reuși, în doi ani de zile, tot ce ne-am propus. Și cu legea pensiilor, și cu legea salarizării. Dă-le românilor un motiv! Vii tu, Klaus Iohannis, și spui două motive pentru care nu-ți place Olguța Vasilescu. Nu-mi place cum se coafează. Este un motiv! Am înțeles. Iar la Laufer nu-mi place că are niște prieteni peste ocean, și în America, și în Israel. Și nu-mi place chestia asta. Dar nu poți să vii să sfidezi toată țara", a spus Codrin Ștefănescu.


Comentarii

Florica Eu am pus cărțile pe față. Educacația ecce dragostea mea. Și eu am două arianusuri și studii superioare cu diplomă de Homo Superior cum laude.

14 decembrie 2018 18:04

Kuminecăturile Gemene Dana, tu te-ai născut cu două arianusuri cumva? Dacă ai avea copii ce le-ai da de mâncare, ciorbă de fasole sau cozonac cu căcat? Românii ar alege fasolea cred eu, cu excepția majorității covârșitoare de 8,333 procente a fomiștilor repetenți care s-ar înghesui să ia loc pe scăunele la masa tăcerii cu exemplarul perfect întârziat mintal al speciei Homo Superior...

14 decembrie 2018 17:44

florica Mamaaaa, ce fata are asta dar mai ales,ce educatie!

14 decembrie 2018 17:37

dana Insul asta are un tupeu fantastic.Este de-o imbecilitate crasa, dupa cum ii arata si scafarlia.Nesimtitul pentru un blid de fasole de la dracnea este in stare sa-si vanda mama.Orice partid , partidulet nu ar tine in functia de secretar o asemenea anomalie genetica.

14 decembrie 2018 16:58

Ha-ha-ha! Apărătorii săsălăului prost și arogant, dar, mai ales KURRUPT, se screm, fără stil și talent, să se cace împrăștiat, pentru a-i stropi pe toți cei care pun în lumina adevărului CAPUL DE BOU al lui WERNER Carmenchita Wurz, izvor neprihănit de pârțuri!

14 decembrie 2018 13:42

Gadea ❤ Badea Ecce mai spiritual decat un franjur de hemoroid al puscariasului Voiculescu.

14 decembrie 2018 11:46

Ecce Kurrupt Performanța lui Konchita Werner Wurst nu ecce o sfidare măi infractorule penal! Ecce oda neprihănirii care îi va aduce al doilea trofeu Eurovizion 2019. Nu te preface că nu înțelegi că care ecce treaba!

14 decembrie 2018 11:14

Codrin cap de pula boul sa dus la alti boii de la antena 3 intre ei si Codrin nici o diferenta ,,Codrin il linge in cur pe infractorul Dragnea ,,Gadea si Badea pe securistul turnator Voiculescu,,,dar boul de Codrin mai vb si in numele romanilor cica parca l-am mandatat noi sa ne reprezinte la antena 3 de cacat

14 decembrie 2018 11:03

Mircea Draghici D-nule Stefanescu, dupa voi PSD-istii este normal ca in doi ani de guvernare sa avetzi al 3-lea Prim-ministru (culmea este ca ultimul se dovedeste ca este cel mai prost si neimplicat...)....Este normal dupa voi sa fi schimbat 70 de ministrii ca sa mentzinetzi Clanul Mafiot Interlop Teleormanean la conducerea PSD-ului...Si toata manevra asta cu Madam Olgutza, PRM-ista taren clantza care-i buna peste tot la toate ministerele....de se vede acum la Ministerul Muncii cate schimbari s-au facut din idiotzeniile ei...

14 decembrie 2018 10:33

Ca sa vezi! Prezervativul lui Vadim ajuns secretar general al PSD ( se putea altfel ?) are un tupeu incredibil !

14 decembrie 2018 8:41

@gică,contra Burghezia proletară?! Tare de tot! Măi gicuță contrariatu, mare filozof mai ești! Filozof, politolog și prooroc! Mai ceva decât Sfântul Ilie Tișbitu. Vezi să nu afle ăia de la Cacademie de tine, că te obligă să le fii președinte, ca să se înfrupte și ei din inteligența și gloria ta. N-am înțeles, totuși, cu devine chestia cu aristocrația sărăcimii!

14 decembrie 2018 6:28

gica ,contra Psd-ul cu acest chelos sfideaza o intreaga generatie de romani dar nu pentru mult timp !Burghezia proletara a distrus intodeauna "stanga" saracimii

14 decembrie 2018 1:13

v D-le Stefanescu, lui Ghiolbanis "orice ii este permis", deoarece il lasati sa faca ce vrea.

14 decembrie 2018 0:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.