Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adjunctul secretarului Forţelor Navale ale SUA, Thomas B. Modly, a salutat joi, la Bucureşti, contribuţia României la lupta globală contra terorismului, remarcând mai ales participarea ţării noastre la misiunea internaţională din Afganistan.

''Vreau să vă felicit pentru marcarea a 100 de ani (de la Marea Unire), dar mai important pentru noi, pentru SUA, este să mulţumim românilor pentru sacrificiul pe care l-au făcut în războiul global contra terorismului. Ştiu că aţi avut militari care şi-au pierdut viaţa în Afganistan (...) Sunt oameni în România care simt acea durere, o simţim şi noi, dar suntem foarte, foarte recunoscători românilor că sunt alături de noi şi stau alături de noi în această luptă. Sper să continuăm această relaţie şi suntem foarte mândri de partenerii SUA care contribuie la acest efort, aşadar vă mulţumim'', a spus oficialul american, într-o întâlnire cu jurnalişti români.

Integral pe AgerpresComentarii

Robert Mărcuș Cei mai mari teroristi internațtionali la nivel de guverne fiind de fapt America si Israelul.

14 decembrie 2018 1:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.