Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românii vor avea mai multe zile libere în acest sfârşit de an. Asta pentru că Executivul a decis ca în zilele de 24 şi 31 decembrie să acorde liber bugetarilor, astfel încât aceştia să se bucure de o minivacanţă atât de Craciun cât şi de Revelion. Atât 24 decembrie, cât şi 31 decembrie pică lunea, drept urmare bugetarii vor putea lega sarbătorile de weekendul dinainte.

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sărbători după ce Executivul a aprobat astăzi o hotărâre de guvern în acest sens.

Astfel, zilele de 24 şi 31 decembrie au fost declarate zile libere legale.

În prezent, în perioada sărbătorilor de iarnă, bugetarii stau acasă pe 25 şi 26 decembrie, dar şi pe 1 şi 2 ianuarie. Acum românii care lucrează la stat ar putea avea, cu tot cu weekenduri, o vacanţă de cinci zile de Crăciun şi una la fel de Anul nou.

Integral pe AdevărulComentarii

v Dragnea are pula mare si v-a fute-n cur pe toti cei care nu voteaza PSD: mediul privat, diaspora, cei cu facultati, arogantii care se duc in tari straine, cei care se spala des, isi dau cu parfumuri scumpe, etc. Huoo Ghiolbanis, fost ofiter nazist! Dragnea presedinte!

13 decembrie 2018 20:46

analfabetul v Iohannis nu va pierde! Vezi analfabetule cum se scrie un verb la viitor? Baga-ti-ai nasul in Kurrupt care nu-i atat de analfabet ca tine!

13 decembrie 2018 19:22

Ecce Homo! Carevasazica ecce numai pentru unii sunt salarii si zile libere. Pentru ecce altii sa se dea ore suplimentare si suplinitoare, adica ecce altiisa fie sclavii vostri bugetatilor sau umflatilor!? Ecce Homo dixit! Cogito, ergo sum!

13 decembrie 2018 19:18

patron PSD-ist in calduri As fute-nr. Ca sa fiu sigur ca nimeresc un gaozar, vreau un postac drsgnist. Toti o iau in gaoz.

13 decembrie 2018 18:58

Ecce Kurrupt Bugetarii: specie de lighioane parazite care sug taxe.PSD-ul fute-n cur poporul roman utilizand doar parodontax sa nu-i sangereze gingiile. Ecce prostuldataxe!

13 decembrie 2018 18:40

v Nu va convine? Sugeti pula si imigrati! Ghiolbanis v-a pierde alegerile. Baga-mias flocii-n gura voastra!

13 decembrie 2018 16:14

Ion Ionescu Doamne, ce bine-i sa fi bugetar si mai ales functzionareasa in Romania....Muncesti putzin, ai vacantze si concedii multe si subventzionate cu Tichet de Vacantza si salariul aproape dublu ca-n privat ( nu produci nimic pentru societate...),Si cel mai bine este sa fi amanta unuia din bugetari cu functzii de decizii....ca-tzi faci concediile la Dubai sau Ibitza....

13 decembrie 2018 16:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.