Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a verificat, joi, starea gazonului de pe Arena Naţională, după ce au avut loc lucrări de refacere şi întreţinere.
"Am venit la Arena Naţională pentru a verifica starea gazonului, un subiect care a generat multe discuţii şi controverse. După cum ştiţi, pe 12 noiembrie am luat o decizie dureroasă, dar absolut necesară: închiderea stadionului până la remedierea completă a suprafeţei de joc, extrem de încercată în ultima perioadă de numeroase competiţii sportive. Lucrări de întreţinere, refacere şi mentenanţă a gazonului au fost efectuate permanent, fiind necesar un program special de lucrări de supraînsămânţare, fertilizare şi alte lucrări speciale de îndreptate şi nivelare a suprafeţei de joc conform standardelor FIFA şi UEFA", a scris Firea pe Facebook.
Într-un videoclip postat pe pagina sa de socializare, edilul precizează că există deja o solicitare la Direcţia de Investiţii a Primăriei Capitalei pentru ca meciul din 22 decembrie dintre FCSB şi CFR Cluj să fie jucat pe Arena Naţională.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.