Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Rădulescu Mitralieră a propus, și comisia juridică a Camerei Deputaților a votat, o lege prin care evazioniștii fiscal să nu mai facă pușcărie. Dacă unul dintr-un grup infracțional plătește tot ce-au furat plus 20% dobândă, adică principiul muschetarilor aplicat la hoți, toți pentru unul, unul pentru toți, întreg grupul se duce liniștit la culcare.

Practic, infractorii beneficiază de un credit sălbatic de la stat pe care îl pot folosi ca să producă mult mai mulți bani. Acționează cu calm, asigurați că nu vor intra în pușcărie. Dacă se întâmplă să fie prinși, plătesc și, una peste alta, afacerea e foarte bună.

Integral pe RepublicaComentarii

Ecce Kurrupt Se pare că autorul a avut noroc, lupul cel rău ecce din altă poveste. Probabil un bun samaritean l-a găsit inconștient în șanț și fără portofel evident, l-a luat în Mercedes și l-a dus la un motel unde i-a îngrijit gaura neprihănirii cu dragoste până și-a revenit iar apoi i-a dat și doi euro și i-a zis: "Fii atent ce înbuci, nu toate prostiile ce crește pe marginea drumului ecce banane primordiale de calitate, de data asta ai avut noroc, majoritatea de 92 procente are ghinion dar tu ecce câștigătorul lozului în plic"

14 decembrie 2018 8:16

Kuminecăturile Gemene Poza autorului rămas îngândurat cu ochii-n soare spune totul. Evident el face un efort supranatural să-și amintească ce s-a întâmplat după ce s-a aplecat să culeagă ciupercuța care i-a ieșit în cale mergând pas cu pas pe cărarea dintre cele două dealuri din zona localității Arianusul din Vale... Ce căuta el acolo de fapt, mergea în vizită la bunică-sa, întrebucerile fără răspuns ii se citește pe față precum niște articole de căcat scrise cu font de cancan

14 decembrie 2018 6:59

Papagalul recrutat de însuși Captain Kuru evident are datoria să pronunțe cuvintele noi pe care le-a auzit probabil când a fost cu căpitanul la farmacie să cumpere de-ale găurii...

13 decembrie 2018 19:42

Ecce Kurrupt PSD-ul fute-n cur poporul roman utilizand doar parodontax sa nu-i sangereze gingiile. Ecce prostodataxe!

13 decembrie 2018 18:38

Ecce Kurrupt Fraierul supărat care a explodat ca un hemoroid iritat evident a pățit-o. S-o fi aplecat să culeagă o flegmă sclipicioasă de pe jos și hopa, l-a recrutat pirații kurcubeului pe la spate. Două explicații: ori ecce kurrupt ori ecce kurrupt și a uitat...

13 decembrie 2018 14:44

@Dragnache Ce faci, găozare, iar te iei de Ecce?! E-he, Ecce le spune cu talent și cu înțeles adânc, de aia nu le pricepe un prostovan ca tine, care știe doar să înjure și să urle măscări. Mai bine taci și ia notițe, poate se prinde ceva și de tine!

13 decembrie 2018 14:19

Hoo, bă obsedatule! Vânătoarea politică de așa-ziși „hoți” din rândurile PSDE-ALDE și protecția înverșunată asigurată marilor borfași basiști, deveniți iohanniști și lui Ghiolbannis personal n-o observi?! Aștia fiind securiști sadea, sau afini de-ai noii Securități, ca și teroriștii #rezist, ei înșiși trupe de șoc ale statului în cur paralel, n-au a se teme de nimic, iar bitcoaiele pot circula clandestin și nestingherite prin Românica. Că, deh, slujesc cauza nobilă de a sufoca Români! Că d-aia au și fost croite și-n lung, și-n lat, și cruciș și curmeziș, și paralel și perpendicular tot felul de protocoale secrete, criminale și neconstituționale între cei din justiție și SRI! Mulțumită lor, multinaționalele și băncile străine taie și spânzură în Românica, firmele românești mor pe capete, ramuri economice tradiționale precum păstoritul, legumicultura și multe altele, ca și cele ceva mai moderne, din industrie, sunt strânse de coaie până le ies ochii din cap pe motiv de ... hoție! Alea străine sunt imaculate precum laptele de bou, îmbogățit cu balegă fertilă! Așa ne-au dispărut toate firmele de construcții de drumuri, de poduri, și tunele sau de căi ferate, muncitorii și-au luat lumea-n cap, cei rămași lucrează pe hârburile naționale ca subcontractori de autostrăzi, iar pe urmă propaganda urlă că n-avem autostrăzi, iar CFR-ul a rămas cu un secol în urmă! Iar tu, cretinule CTP-ulea, ești dirijorul corului împotriva „corupției și hoției”. Căde-ți-ar degetele și dinții din gură printre tastele tastaturii, jigodie ordinară!

13 decembrie 2018 14:04

Dragnache Despre ce vorbesti matalutza? Ai cumva spasme mentale precum Chiordache are fizice? Observ cu stupoare ca stai toata ziua si faci imprastiat pe tot site-ul asta, ia nene un imodium, spala-ti kurul si la munca. Onoarea hotilor care fura banii intarziatilor mintal care-si platesc taxele? Sau oroarea unui lepros cu bube rosii ca tine care se crede vreun formator de opinie? Exista doar trei explicatii pentru comportamentul tau: ecce platit, ecce pensionar bolnav mintal sau ecce pensionar platit bolnav mintal. In oricare dintre aceste posibilitati singurul raspuns care ti se cuvine este traditionalul: Marsh in mortii ma-tii! La anul si la multi ani, cu toata familia ta!

13 decembrie 2018 13:33

Ecce Kurrupt Hoți pentru unul, unul pentru hoți... așa o fi. Adică carevasăzică hoții tradiționali are onoare și ecce nobili... Pirații kurcubeului însă ecce altfel... Ecce normal deoarece ei ciordesc oameni, chiar și hoți tradiționali care e așa mai fraieri și neatenți, cei întârziați mintal care o pățesc au un rol foarte special. Ierarhia lor de căcat ecce un fel de dicktatură de fapt, evident complet și cu o mascotă.

13 decembrie 2018 11:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.