Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei oameni au fost ucişi şi alți 12 răniţi, marți seara, după ce un individ a deschis focul în centrul oraşului Strasbourg.

Zeci de oameni s-au adunat la locul atacului pentru a aprinde lumânări și a lăsa flori, în memoria victimelor atacului terorist de la Târgul de Crăciun.

Suspectul, Cherif Chekkat, în vârstă de 29 de ani, autorul atacului terorist, născut în Strasbourg, este o persoană cunoscută de serviciile de securitate franceze drept o posibilă amenințare teroristă.

Ministrul francez de Interne a transmis că au fost întărite măsurile de securitate la graniţe şi la târgurile de Crăciun din ţară.

MAE informează că până în acest moment nu sunt confirmate victime de cetăţenie română în urma atentatului de la Strasbourg şi nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară la nivelul oficiului consular.


Comentarii

Kuminecăturile Gemene Cherif Chekkat ecce cum se zice, un "party pooper". Sekuritatea trebuie luată în serios nu numai la Târgurile de Crăcăciun dar și la Licitațiile cu Strângere din buci. Întrebucerea ecce se va găsi un erou care să-l împuște ca pe Sheriff John Brown și care eventual să câștige și Eurovizionul cu un nou hit ca Konchita Wurst?

12 decembrie 2018 22:57

Trez bien, mais "măsurile de securitate la graniţe şi la târgurile de Crăciun din ţară" nu pot fi "întarite" fara a recurge la mijloace ferme - precum inculparea, capturarea, proponirea (cu lantzuri ajustate pe masura clientului, n.m.), introducerea sârmei prin peretele nazal, judecarea, condamnarea si executarea (obligatorie a sentintei) vinovatilor de importarea tim de decenii a milioane si milioane de babuini "migranti" pe Continentul NOSTRU - nu?! Cu respect, Paulus

12 decembrie 2018 22:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.