Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a anunţat că, dacă Narcis Neaga nu livrează 100 km de autostradă până la finalul anului, va fi dat afară. A urmat reacţia şefului CNAIR. Acesta promite 1.000 km de autostradă în 2020. “România liberă” a discutat pe subiect cu vicepreşedintele ARILOG, Ion Lixandru.

RL: Citat din Narcis Neaga: „Tot timpul aud: n-aveţi măcar 1.000 km de autostradă. Ei, în 2020 vom avea 1.024 km. Care va fi exprimarea atunci?”. Cum comentaţi această întrebare retorică?
Ion Lixandru: Tot ceea ce se spune este fezabil dacă plăţile către constructori vor fi făcute la timp şi nu vor mai fi puse beţe-n roate cu avizele de mediu ş.a.m.d..

Integral pe România LiberăComentarii

transylvaniawolt problema e ca nu avem nu numai autostrazi,nu avem aeroporturi,nu avem trenuri de mare viteza, drumurile judetene si prin sate sant mai rau ca pe vremea lui nea Nicu,si fara aceasta intrastructura Romania se dezvolta foarte lent.Daca de la Oradea la Brasov ai nevoie uneori de peste 8 ore pentru circa 359 de km e foarte grav.In vestul europei,inclusiv in Ungaria faci in 8 ore circa 850-900 km

13 decembrie 2018 6:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.