Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputalul Liviu Pleșoianu vorbește pe rețelele de socializare despre ”dilema” lui Augustin Lazăr, care nu știe dacă revocarea sa este pe ”persoană fizică” sau nu.

”Ăsta pretinde că nu știe dacă ministrul Justiției vrea revocarea sa ca Procuror General sau ca persoană fizică... Începe să semene cu Primarul General, care e convinsă că vrea Dragnea să o "elimine fizic".

Dragă domnule Lazăr, stați liniștit! Dacă vrea ministrul Toader revocarea dumneavoastră ca Procuror General, îl susțin 100%! Dacă vrea însă revocarea dumneavoastră fizică, să știți că o să vă apăr tot fizic!

Domnule Tudorel Toader, sper că nu v-ați gândit, domn'e, să-l suspendați#FIZIC pe domnul Lazăr (Augustin Lazăr, ca să nu apară neînțelegeri)! Nu e frumos și nici constituțional! Dezavuez! Vă rog să reveniți cu clarificările necesare: vreți sau nu revocarea persoanei fizice Lazăr???” scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.