Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ambasadorul SUA la Chişinău, Derek J. Hogan, consideră că Federaţia Rusă s-ar putea implica în alegerile parlamentare din Republica Moldova, din 24 februarie 2019, la fel cum a făcut-o în cadrul prezidenţialelor din SUA. Declaraţia a fost făcută marţi, 11 decembrie, în timpul unei vizite pe care a avut-o diplomatul la Bălţi.

„Credem că implicarea în afacerile interne ale unei ţări nu este o raritate. După cum aţi observat, acest lucru s-a întâmplat şi în SUA şi credem că este foarte posibil ca acest lucru să se întâmple şi aici. Aşa că, lucrăm foarte activ cu autorităţile de toate nivelurile, cu partidele politice, pentru a le informa despre experienţa noastră”, a declarat Derek Hogan, potrivit Nordnews.

Integral pe AdevărulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Moldova 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; MO.LDO.VA. MO-Om, LDO-Old, VA-Via. Om bătrîn de la via Lui Hristos și Tișbitul. Omul bătrîn e cel care stă lîngă mine între anii 2004-2070 și vede realitatea așa cum e, nu cum e prezentată în manualele școlare, în cărți și-n Mass-Media.

12 ianuarie 2019 12:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.