Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a fost surprins în timp ce discută într-o parte a sălii de plen cu liderii UDMR.

Discuțiile au loc cu câteva zile înainte ca Opoziția să depună moțiunea de cenzură pentru căderea Guvernului Dăncilă.

UDMR nu va susţine moţiunea de cenzură dacă Opoziţia nu vine cu o alternativă de premier şi cu un program de guvernare care să fie asumat de un nou Guvern.

Kelemen Hunor a spus că a avut discuţii cu lideri ai opoziţiei însă aceştia nu i-au oferit niciun răspuns.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi depusă luni şi se va intitula ”Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă este ruşinea României”. Aceasta va fi votată miercuri, iar 163 de parlamentari au semnat-o.


Comentarii

Ecce Kurrupt Opoponarii din opopoziție are alternativa Guvernul Meu 2.0 demult iar programul de democrăcănare ecce clar. Imaginea zilei ecce Jean Claude Junker Vandam făcând sfoara la 180 de grade pe două tiruri pline de euro-șpagă care vine pe Autobahn cu viteză maximă spre Palatul Toleranței, fostul Cotroceni. Operațiunea de fapt a început și ecce intitulată "Mai adânc, mai vrem! Konchita Werner Wurst, mândria României"

12 decembrie 2018 18:08

Viorel Gabor Vinde Dragneo, tradatorule, tot ce a mai ramas nevandut de tine pana acum din romanism si Romania....da-le pe tava autonomia ungurilor, lasa-ne calcatzi in picioare de noii Grofi UDMR-risti....Voi Baronii PSD -isti sa conducetzi Muntenia, Dobrogea si Moldova iar Grofii unguri sa conduca Ardealul...

12 decembrie 2018 18:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.