Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis participă la ședința Consiliului Superior al Magistraturii, în cadrul căreia se alege noua conducere a Consiliului. Iohannis a explicat că a fost un an foarte greu pentru justiție, din cauza schimbărilor încercate de PSD.

”Prezența mea astăzi aici vă rog să o vedeți ca o încurajare instituțională. A fost un an foarte greu și vă felicit pe toți pentru echilibul de care ați dat dovadă.

Anul 2018 a fost marcat de schimbările legislației penale și a legilor justiției. A fost un an dificil cu multe cumpene pentru România. Punerea în acord a acestor acte normative cu prevederile europene este absolut necesară și vom ajunge în acest punct.

Deși ne-am aflat într-un context complicat, CSM a fost un factor de echilibru față de actorii implicați. Vă rog să fiți în continuare racordați la vocea interioară a sistemului care solicită apărarea independenței magistraților.”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele nu a ezistat nici să aducă acuzații ministrului Justiției, care nu a fost prezent la ședință.

”Izolarea și divizara corpului magistraților nu duc la nimic productiv. Consider că în ceea ce privește justiția, CSM poate și trebuie să promoveze o viziune unitară și să fie chiar el un exemplu de unitate și efort comun reunit în jurul principiilor și valorilor celor mai de preț ale unei democrații consiolodate (...)

Ministrul Justiției înțeleg că are are altă treabă în loc să onoreze bilanțul. Principalul promotor al unor asemenea proiecte este mai mult membru de drept și are obligația de drept să respecte aceste principii”, a declarat Iohannis.


Comentarii

Konchita Werner Wurst Prezența mea aici vă rog să o vedeți ca pe o înkurajare senzuală, fiți atenți la ondularea hipnotică a franjurilor multicolori de la arianusul meu multilateral fisurat și continuați să ignorați căcatul echilibrat de pe balanța doamnei legată la ochi. Proasta dă cu paloșul cum vrea mușchii sfinkterului kuriștilor mei iar Maestrul Justiției trebuie să-și vadă de-ale lui așa precum și eu îmi văd de treaba mea. Unii zice că ceva pute dar vă asigur că cozonacul care ecce servit la masa tăcerii ecce o delicatețe tradițională din care toți românii au înbucat din moși strămoși de când erau pui de Daci.

13 decembrie 2018 2:20

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul JUSTIȚIA 8 DUMNEZEU 8; JUSTIȚIE 14 MARIA 14; Justiția 12 HRISTOS 12; JUSTIȚIA 8/13 TIȘBITUL 8/13; JU.STIȚI.A. JU-Judecata, STIȚI-Tișbitul, A-Alb. Judecata albă a Lui Hristos și Tișbitul. Acestea sunt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care a fost creată Instituția Statului, JUSTIȚIA.

12 decembrie 2018 21:06

FRATELE HANS este tot v, un postac psd shovin, agramat si extrem de imbecil Scarboasa fiinta

12 decembrie 2018 20:39

Victor Viorel Se va alege noul Presedinte CSM....Dar va avea grija Tel Drumul la dispozitzia lui Dragnea sa-l plateasca pe noul Presedinte CSM cum a facut cu fosta presedinta prin sotzul acesteia...Cand i-tzi intra bani multzi in familie vezi altfel viatza si indemni numai la liniste si pace....

12 decembrie 2018 17:25

FRATELE HANS Ca să mai debiteze niște idioțenii, fiindcă are un depozit colosal. Doar n-o să le țină pentru el, fiindcă va exploda din cauza lor...

12 decembrie 2018 16:29

v Ghiolbanis parca a citit din Scinteia. Saracul se simte cu musca pe caciula si vrea sa vada ce modificari se fac la CSM. El spera poate pe buna dreptate, ca daca a scapat Iliescu si Javra Ordinara de condamnari cu motivatie vazuta de toata lumea (avind si inregistrari), de ce nu ar scapa si el.

12 decembrie 2018 16:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.