Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Banii necesari pentru plata salariilor asistenţilor persoanelor cu handicap şi pentru indemnizaţiile persoanelor cu dizabilităţi din Braşov nu ajung pentru luna decembrie, primarul George Scripcaru făcând apel, marţi, la parlamentari.

Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a făcut un apel public la prefectul judeţului Braşov şi la parlamentari pentru a interveni astfel încât Ministerul Finanţelor să vireze banii necesari pentru pentru salariile asistenţilor persoanelor cu handicap şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap.

Potrivit acestuia, aproape 1.600 de persoane cu dizabilităţi grave şi însoţitorii acestora, din municipiul Braşov, ar putea primi indemnizaţii şi salarii mai mici în luna decembrie, după ce Primăria Braşov a constatat că nu are în conturi banii necesari pentru acoperirea salariile asistenţilor personali şi indemnizaţiile persoanelor cu dizabilităţi.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.