Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a făcut, alături de ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, o vizită oficială la Havana, la începutul lunii decembrie, pentru a discuta cu vicepreşedintele Cubei şi omologii lor din această ţară posibilităţi concrete de colaborare în domeniul sănătăţii şi al relaţiilor comerciale.

Sorina Pintea a precizat marţi seară, la Antena 3, că în Cuba există în prezent, în special în domeniul oncologic, mai multe medicamente care sunt în cercetare şi care vor intra în studii clinice, inclusiv în Statele Unite, citează Agerpres.

Integral pe HotnewsComentarii

Mircea Draghici Ce ma bucur ca vin Cubanezii sa ne rezolve problemele din Maternitatzile noastre ca sa nu ni se mai infecteze bebelushii cu bacteria Stafilococul Auriu....pana acum sunt infectatzi cca 35 de bebelusi de la Maternitatea Giulesti....Vai de mama lor !!!....Oare nepotzii lui Dragnea sau nepotzii lui Madam Dancila se vor naste la Maternitatea Giulesti ???....Nu prostime mamaligara....se vor naste la Clinica AKH din Viena....Platitzi prostilor cat mai multe taxe si impozite ca sa aiba alde Dragnea & Dancila de nepotzi....

12 decembrie 2018 20:16

Kuminecăturile Gemene Delegația miniștrilor români a vizitat deasemenea monumentul eroilor din Piața Victoriei din Havana. Bocancul uriaș de bronz poartă numele eroilor cubanezi care le-au dat șutul decisiv în sfinkter kuriștilor care au zburat înapoi în Florida, unii chiar până în Washington DC. Repetenții au strâns din buci cu superioritate dar până la urmă au zburat cu tot cu franjurii locali care le-au crescut între timp la gaura kurcubeului. După salutul solemn la careul monumentului, care se face prin ridicarea degetelor mijlocii de la ambele mâini, delegații au semnat și acordul de cooperare concretă pentru cooperare în domeniul producției în masă a antidotului pentru infekția cu flagelul kurrupției, cea mai gravă boală care macină întreaga omenire și care în prezent ecce tratată doar cu leacuri băbești, variate lipitori, ceaiuri de mușețel, comprese călduțe la buci și frecții la piciorul de lemn.

11 decembrie 2018 23:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.