Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 14 milioane de adulţi şi circa 4,7 milioane de copii din Europa şi Asia Centrală suferă de nesiguranţă alimentară severă - aşa cum este definită de Scala de Experienţă în Insecuritatea Alimentară (FIES), potrivit unui raport publicat marţi de Organizaţia Naţiunilor Unite.

Raportul intitulat "Situaţia securităţii alimentare şi a alimentaţiei în Europa şi Asia Centrală 2018" analizează o multitudine de date privind valoarea energetică a alimentaţiei, subnutriţia şi indicatori de nutriţie, cum ar fi oprirea în creştere şi slăbirea, anemia, excesul de greutate şi obezitatea precum şi schimbarea dietelor şi impactul lor asupra diferitelor grupuri de populaţie.

Integral pe România LiberăComentarii

ariciul Sa puna mana sa munceasca ,fiindca pana vin ajutoare,de la altii si pomeni,bagi niste seminte in pamant si le acoperi cu un celofan,si iese acolo ceva un papusoi fiert niste ridichi de luna ,Si cu ce mai cade de sus de la Domnul,Si cu ce mai vine de laaaaa....de la,Vor avea cu ce trulbura apa in ceaune.Mai un animalut pe langa ei,un laptic de capra o vacuta ceva,Aaa e greu?Stiti cum e.Nici cu vaca nu ma duc,Da nici branza nu mananc.Hasta la vista.bebe.

12 decembrie 2018 10:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.