Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vremea tipică de iarnă va fi prezentă în mare parte a ţării, dar vestea bună este că ninsorile vor fi liniştite, iar temperaturile pozitive în mare parte a ţării.

Pe parcursul nopţii, vor cădea ninsori şi lapoviţă în cea mai mare parte a ţării. Fenomenele vor apărea doar izolat în Moldova şi în Dobrogea. Pe suprafeţe mici, se va forma polei. Minimele vor avea valori între minus 7 grade în depresiuni şi un grad cu plus în vestul ţării.

Integral pe Digi24Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul LAPOVIȚA 8/16 DUMNEZEU 8, TIȘBITUL 8, Iisus Hristos 16, Ilie Tișbitul 16; Lapovița 14 MARIA 14; LAPO.VIȚA. LAPO-Ploaia, VIȚA. Ploaia de la vița Lui Iisus Hristos și Ilie Tișbitul. THE SNOW 3/9 GOD JESUS 3/9; The Snow 14 Elijah Tishbite 14; SNOW 4/9 MARY 4, JESUS 9, Christ 9; S.NOW. S-South, NOW. The south now. Sudul acum deoarece în Casa Raiului în care stau din litere bizatine albe sunt create Crucea, Laudele Duhului Sfânt și ale Părintelui Ceresc pe tavanul negru din structură de plăci de polistiren din dormitor și numele Sfinților Prooroci Enoh, Elisei și Ilie în formă de triunghi pe tavanul negru de rigips din bucătărie. Acestea sunt scrise practic sub tavane de aceea definiția sună astfel.

11 decembrie 2018 21:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.