Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care a avut loc marţi, a fost suspendată de preşedintele Klaus Iohannis, urmând să fie reluată pe data de 19 decembrie.

"Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care a avut loc marţi, a fost suspendată de către preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite. Drept urmare, preşedintele României a decis reluarea şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în data de 19 decembrie, pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi", informează Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

Integral pe AgerpresComentarii

v Saracul Ghiolbanis a muncit prea mult. Acuma are nevoie de o saptamina sa-si revina. Eu nu stiu ce au cu el de-l pun la atita munca, Urmeaza sa mearga si la Bruxelles, cred ca este extenuat, ar trebui sa-si ia concediu.

12 decembrie 2018 16:34

Ecce Arianus Klauss "Arianus de Fier" Johannus practic ecce singurul care apără țara de agresiunea bestială a lui Kunt Futin... să spunem adevărului pe nume. Astfel șeful statului poziționat strategic a zis că analiza profundă trebuie suspendată momentan pentru o mică pauză de răgaz și tratament cu unguent. Trebuie să înțelegem cu toții că Axa Kurcubeului trece prin sfinkterul conducătorului nostru mult iubit altfel și forțele de frecare generează o enormă franjurare. Zidul cetății Moscovei ecce gros ca niște chiloți de tablă iar calul troian pe care a sosit Konchita Wurst a luat șuturi mortale în sfinkter. Nu avem altă strategie. Asta ecce.

12 decembrie 2018 15:58

Ecce Kurrupt, cel mai sordid gaozar dragnist, troll platit de Ambasada Federatiei Ruse Autosupendarea sa. Imbecilul psd-ist v a scris din nou ascuns sub alte nume.

12 decembrie 2018 12:16

Pute A obosit Joianis ,au fost discutii prelungite si nu face fata.Trebuia un simplu da la cumparaturile lui de armament si era OK!Fregate neaparat sa cumparam ca sunt si ieftine si au si Ungaria ,Cehia ,Slovacia ......oare astia daca le aparam granitele maritime ale Europei nu ar trebui sa plateasca si ei la fregate cota parte??sau nu, ca avem noi bani dl pres si cade si bine si veti primi in continuare invitatii ,onor si stima mai marilor lumii !!!

12 decembrie 2018 7:09

Unicul gest de onoare pe care-l poate face Iohanis consta în AUTOSUSPENDAREA sa!

11 decembrie 2018 22:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.