Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii DNA precizează, într-un răspuns oferit la cererea instanţei de la Tribunalul Bucureşti, că nu au colaborat cu SRI în dosarul Belina, au precizat surse judiciare, adăugând că Serviciul ar fi oferit sprijin pentru ancheta în cauza Tel Drum.

Răspunsul de la DNA a venit în urma unei dispoziţii date de magistratul care judecă dosarul în care fostul secretar de stat în ministerul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu alături de alţi inculpaţi, printre care şi fostul şef al Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea. Dosarul, aflat în faza de cameră preliminară, se află pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Integral pe MediafaxComentarii

Konchita Werner Wurst Am cântat la flautul care nu se aude la toate cluburile altfel din Europa. Acum însă până plec iar în turneu fac reclamă Axei Kurcubeului și franjurilor sfinkterului partenerului meu strategic Directoratul Neprihănirii Arianusului, online special gratuit de sărbătorile Crăcăciunului. Nu primesc nici un euro-bitcoi pentru asta. O fac din plăcere cu dragoste din fundul rektului meu.

12 decembrie 2018 14:34

Ecce Kurrupt In a treia valiza sunt izmenele rupte ale tatanelui militian al lui Dragnea si bulanul cu care ma autostisfac. Ecce Rectum

12 decembrie 2018 11:29

Ecce Kurrupt Kuriștii a oferit o valiză cu de toate dar procuristul Inchiziției a zis "Nu, mulțumesc". De aia au pus valiza cu pricina la păstrare până s-a rătăcit printr-o eroare. Noroc însă că a fost găsită... Adevărat vă spun vouă: Infraktorii până la urmă tot își primește pedeapsa divină.

11 decembrie 2018 18:48

DNA spune multe ... Mai ales lucruri trăznite, revizuite, răsucite și răstălmăcite. Cine dracu sî-l mai creadă?!

11 decembrie 2018 18:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.