Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, asasinat anul acesta în Consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, Turcia, este unul dintre laureaţii revistei americane "TIME" cu titlul de "Personalitatea Anului 2018". Alături de el au mai fost desemnaţi alţi trei jurnalişti şi un colectiv de redacţie al unui ziar local american. Cu toţii au fost supranumiţi ''Gardienii adevărului'' pentru că şi-au pierdut viaţa sau au avut de suferit din cauza dedicaţiei cu care şi-au făcut meseria.
"Anul acesta am recunoscut patru jurnalişti şi o redacţie a unui ziar local (din Maryland n.r.) care au plătit un preţ teribil pentru a face faţă provocărilor momentului", a declarat Edward Felsenthal, director al publicaţiei newyorkeze.
Titlul, acordat anual din 1927, "recunoaşte o persoană sau un grup de persoane care au influenţat ştirile şi lumea - în bine sau în rău - în decursul anului"

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.