Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentul European a aprobat marţi o rezoluţie prin care se cere admiterea fără întârziere a României şi Bulgariei în zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o largă majoritate de către europarlamentari. Rezoluţia a fost aprobată cu 514 de voturi pentru, 107 împotrivă şi 38 de abţineri.

Rezoluţia se bazează pe un raport realizat de europarlamentarul bulgar Serghei Stanişev (Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor - S&D), în care el aduce critici Consiliului UE pentru că nu a permis aderarea României şi Bulgariei la Schengen. În dezbaterea care a avut luni în plenul PE de la Strasbourg asupra raportului, Stanişev a spus că Consiliul UE a încălcat regulile europene în ultimii şapte ani prin faptul că nu a luat o decizie în legătură cu această chestiune, potrivit BTA.

Integral pe AdevărulComentarii

Konchita Wurst Ecce disperare în spațiul meu vital foarte mic, euro-garsoniera mea trebuie remodelată urgent. Îmi doresc un spațiu larg cât mai multe case la un loc. Am zis să îi invit și pe țiganii inferiori la casele mele să vadă că și eu am fost cândva om. Veceul încă îl mai am deși nu îl mai folosesc, mă screm multilateral colorat pe scenă la Eurovizion deoarece ca Homo Superior am evoluat. Doresc să vă impresionez în primul rând ca să nu îmi mai dați șuturi în arianus, mă doare de nu mai pot. Deasemenea încerc să vă zic să continuați pas cu pas excursia pe calea cea strâmtă împreună cu mine, nu vă luați după Kunt Futin, căci largă ecce calea pierzaniei a pizderilor inferiori. Ca norocul evident nu ecce singura cale.

12 decembrie 2018 15:00

@Ecce Kurrupt Domnule, iti urmaresc comentariile cu interes si amuzament de ceva vreme dar las-o, chiar asa? Rusia singurul prieten?

11 decembrie 2018 18:07

Ecce Kurrupt, cel mai sordid gaozar dragnist, troll platit de Ambasada Federatiei Ruse v, imbecile, Johannis e sustinut de 60% dintre romani fata de 4% in cazul lui Draknea. M-as pisha pe tine, dar ce sa profanez la tine? Esti tot o scarbosenie imbecilizata pana-n maduva oaselor.

11 decembrie 2018 17:32

v Cum sa fim noi primiti in Schengen, datorita Bulgarilor si nu lui Ghiolbanis. Asa ceva nu este posibil, Ghiolbanis fiind "bine vazut" de Merkeloaia. Sa nu mai vorbim de "multele" merita a lui Ghiolbanis, sustinut de o parte (sper ca mica) a populatiei.

11 decembrie 2018 17:19

Ecce Kurrupt Jegurile de romani vor plange sa fie admisi in federatia Rusa in cel mult un an dupa ce vor suge cu totii carnatul Konchitei Wurst!

11 decembrie 2018 16:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.