Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O nouă lovitură pentru PSD din partea lui Klaus Iohannis. Președintele a decis recent că trebuie să plece din țară pentru mai multe zile, motiv pentru care PSD nu va primi un răspuns prea curând.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa, în perioada 13 - 14 decembrie a.c., la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. De asemenea, în marja reuniunii Consiliului European, Preşedintele României va participa şi la Summitul Euro în format extins. De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis va participa, pe 17 şi 18 decembrie, la Viena, la Forumul la nivel înalt Africa-Europa, informează Administraţia Prezidenţială.

Integral pe CapitalComentarii

Konchita Werner Wurst Toată lumea știe că de data asta Axa Kurcubeului va zdrobi tot și va ajunge până în fundul grădinii Kremlinului. Mie mi-a făcut arianusul franjuri dar mă bukur și mă simt renăscut, în niciun caz nu regret ce am pățit, cânt precum postacii de căcat care și ei ecce poziționați strategic cu kuru rupt și înțelege că trebuie nu numai să acceptăm singura posibilitate dar să îi și facem reclamă deoarece bukuria finală ecce inevitabilă.

12 decembrie 2018 14:03

Ecce Kurrupt Si inca o lovitura de gratie: in timp ce eram cu limba adanc infipta in orificiul Teleormanean am primit un puternic iz de maghiran si revelatia ca branza lui Putin e singura posibila pentru onor. pop. rumun...Ecce Coitus

12 decembrie 2018 11:26

v Vai "saracul" Ghiolbanis, "cita treaba" are el acuma la sfisitul anului. Este "norma" sa nu se poata hotari cine vor fi ministrii, concomitent cu diversele lui lucrari, doar nu este Napoleon. Ca sa se hotareasca are si el nevoie de citeva luni sau ani.

11 decembrie 2018 23:55

Ecce Kurrupt Lovitura de grație, da. Konchita Werner Wurst pleacă în turneu și va susține mai multe concerte Eurovizionare în diferite orașe cu destinația finală în vârful bananierului primordial la summit-ul Euro-African... Ecce Normal.

11 decembrie 2018 15:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.