Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei din cei patru deputaţi care au plecat la partidul lui Victor Ponta au anunţat ieri oficial că îşi încetează activitatea în grupul parlamentar al PSD şi devin neafiliaţi. Anunţul a fost făcut în plen de preşedintele de şedinţă al Camerei, Florin Iordache. "Avem trei informări scrise: domnii deputaţi Spânu Ion, Popa Mihai Valentin şi Mihai Mohaci, care ne aduc la cunoştinţă că îşi încetează activitatea în grupul parlamentar PSD, devenind deputaţi neafiliaţi", a spus Iordache.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică unu dintre cei patru a trădat trădarea?! S-a vehiculat insistent informația că ecce mai mulți trădători dar nu se știa numele, prenumele și care trădare, aia orificială sau aia verbală... Ecce o diferență crucială, oricine poate trece dincolo și să facă diletantism dar numai cei care ecce serioși și o face orificial va avea dreptul de a strânge din buci la egalitate cu micul dicktator fost acoperit, ars și apoi reabilitat, cu putere binecuvântat și pe scenă invitat, din nou aplaudat și cu șanse de căcat.

11 decembrie 2018 14:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.